Vind Uw Schoudertherapeut

Published May 08, 21
4 min read

Instituut Voor Fysiotherapie HeemstedeZolang er de maatregel is van “social distancing” zullen wij alleen spoedgevallen behandelen.Wat bedoelen we met spoedeisend?• Zwelling in de mond en/of rond de kaak inclusief koorts• Afgebroken tand of kies waar u veel hinder van ondervindt• Nabloedingen (na bijvoorbeeld trekken van tand of kies)• Kiespijn die u niet kunt onderdrukken met pijnstillersAanvullend behandelen we uitsluitend patiënten die:• Geen koorts hebben en niet hoesten• Zich de afgelopen weken aan ‘social distancing’ hebben geconformeerd;• Niet recent uit een Corona gevoelig gebied komen.Indien u niet aan deze criteria voldoet, zijn er speciale tandheelkundige Corona Centra beschikbaar waar u behandeld kunt worden.Uw klachten of ongemakkenDe afgelopen weken hebben we alleen mensen met zeer ernstige klachten kunnen helpen.

Afhankelijk van de voorzorgsmaatregelen die we kunnen en moeten nemen op basis van de richtlijnen van het RIVM , kunnen we u wellicht in overleg toch in de praktijk ontvangen. Het is prettig als u in dat geval de klacht via de mail voorlegt. Zo kunnen we samen kijken of er een mogelijkheid is u te helpen.U kunt ons mmaandag tot donderdag bereiken van 8:00 uur tot 16.00 uur en op vrijdag van 8:00 uur tot 13:00 uurMet vriendelijke groet,Team Tandartsen aan de Herenweg Vergeet niet goed te poetsen! Heeft u vragen over uw mondgezondheid?Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9:00 uur tot 15:00 uur.

Verloskundigenpraktijk Kleverparkverloskundigenkleverpark.nlDe Fysiotherapeutendefysiotherapeuten.nl


Wij vinden de gezondheid van u en van onze medewerkers van het hoogste belang. Wij hebben het besluit genomen om het advies van het RIVM en de Mondzorgkoepels te volgen;We behandelen vanaf maandag 16 maart alleen nog patiënten met spoedeisende klachten.Wat betekent dit voor u?• Als u een afspraak heeft staan binnen de komende twee weken bij ’ 'Tandartsen aan de Herenweg’ dan bellen wij u om deze te verzetten.U hoeft ons niet te bellen.

Alle Fysiotherapeuten In Heemstede Op Een Rij

Je werktijden zijn op dinsdag en vrijdag van 08:00 uur tot 16:30 uur, woensdag van 09:00 uur tot 19:00 uur en op donderdag van 12:00 uur tot 20:30 uur. WIj zijn opzoek naar een gediplomeerde tandartsassistent(e) die bij zowel de stoel als de balie inzetbaar is.Ben jij enthousiast, een doorzetter, bereid om altijd bij te leren, staat de patiënt bij jou op nummer een, ben je collegiaal en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit.

Heb je vragen over de functie? Je kunt contact met ons opnemen via mail, Haarlem Bruist Krijg de verdiende hulp bij Tandartsen aan de Herenweg! Wat komt er bij de tandarts uit de basis verzekering en wat uit de tandheelkundige aanvullende verzekering. Wat is het verschil tussen een restitutie en een natura verzekering.

knmt.nl Moet een ik aanvullende tandartsverzekering nemen? Heeft het zin om mijn verzekering aan te passen? Welke behandelingen worden eigenlijk vergoed? Tandartsen worden in deze periode overspoeld met vragen van patiënten over hun verzekering. Om haar leden hierbij te ondersteunen, start de KNMT de publi... Afgelopen vrijdag waren onze mondhygiënisten Nina en Femke aanwezig op het NVM congres in Apeldoorn.

22 Fysiotherapeuten Met Specialisatie

Onze mondhygiënisten blijven up-to-date op gebied van kennis en kunde door regelmatig aan nascholing te doen. Zo krijgt u bij ons de beste zorg met de meest moderne technieken. Lees het Verhaal van onze tandarts Fenja beeldvandezorg.nl Beeld van de Zorg geeft u een unieke kijk in de wereld van zorgverleners.

Deze maand staat onze mondhygieniste Femke in Bruist. Nieuwsgierig wat zij te vertellen heeft... (Mauele therapie ).? Lees dan het onderstaande artikel van Bruist 🍏 Maak kennis met Femke van Tandartsen aan de Herenweg! Het is bijna zover, kom langs voor een vrijblijvend consult en advies van de tandarts of mondhygiëniste. Heeft u een vraag over uw prothese dan kunt u dit overleggen met onze Prothetisch specialist.

Tot vrijdag. Vrijdag 4 oktober nationale ouderendag. Tandartsen aan de Herenweg heet de senioren deze dag graag welkom voor een vrijblijvend consult en advies door onze tandarts of mondhygiëniste. Iedereen is uiteraard van harte welkom voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met ons receptie team - Manuele fysio . Weet jij wat je moet doen als je (klein, oppas) kind valt en er is een tand uit?Kijk samen deze poster door zodat ook je kind weet wat ze zouden kunnen doen als ze zelf vallen of een vriendje/vriendinnetje valt en er een tand uit is.

Fysiotherapie In Heemstede? Vind De Beste Fysiotherapeut.

Geslaagd voor de opleiding van tandarts-assistente. Gefeliciteerd Khaleda. Trots op jou 👍🏻 Deze maand in “Haarlem Bruist” vertelt onze endodontoloog Petruta Caputa......Fantastisch om met haar te mogen samenwerken 🍏 Graag wil ik jullie voorstellen aan onze nieuwe collega 🍏 Deze maand in het Magazine Bruist verteld onze paro-preveventie assistente Eleonore....

Navigation

Home

Latest Posts

22 Fysiotherapeuten Met Specialisatie

Published Jun 26, 21
6 min read