Fysiotherapie - De Praktijk Heemstede

Published Feb 01, 21
5 min read

Manuele Therapie & Fysiotherapie Deen In HeemstedeDaarnaast bieden wij anticonceptiezorg. Mauele therapie . We wijzen je indien nodig de weg naar onze partners: gynaecoloog, kraamzorg, (bekken)fysiotherapie, lactatiekundige, cursussen en massages. Door het nemen ook wij maatregelen om de zwangeren, hun partners, baby’s maar ook onszelf en alle andere zorgverleners, te beschermen. Per email houden we onze cliënten op de hoogte van het laatste nieuws.

We willen je vragen niet zonder afspraak naar de praktijk te komen. Ook kom je nog steeds het liefst alleen. Heb je verkoudheidsklachten, hoesten, luchtwegklachten of koorts? Neem telefonisch contact op met je huisarts of met ons.Verder worden er veel cursussen en voorlichtingsbijeenkomsten nu online aangeboden, voor een greep uit de mogelijheiden zie het cursusaanbod. En ook staat de voorlichtingsbijeenkomst ‘bevallen in het Spaarne Gasthuis’ online! .

Fysiotherapie Herenweg – Fysiotherapie Heemstede

Chiropractor Yunju Lee, D.C. woonde in Engeland, voordat ze in juni 2017 naar Nederland kwam. Ze komt oorspronkelijk uit Zuid Korea, maar heeft ook in Canada en Nieuw Zeeland gewoond. Ze is erg enthousiast over Nederland en kijkt ernaar uit om haar leven hier op te bouwen. Ze heeft haar chiropractie opleiding gedaan aan het AECC in Bournemouth, Engeland.

Yunju heeft diverse vervolgopleidingen gedaan en is gespecialiseerd in het behandelen van zwangere vrouwen, baby’s en kinderen. Door het toepassen van zachte en effectieve technieken helpt chiropractie bij zwangerschap en bevalling. Voordat ze chiropractor werd, heeft Yunju gewerkt als designer van juwelen en sieraden. Ze heeft hiervoor een opleiding gevolgd in Londen.

Fysiotherapie - De Praktijk Heemstede

Fysiotherapie Haarlem   Kennenmerland ...sport-revalidatie.nlFysiotherapiepraktijk Noorder Spaarne ...praktijknoorderspaarne.nl


Chiropractie was het vak dat het beste aansloot bij haar wens om het menselijk lichaam beter te laten functioneren, te stabiliseren en optimaliseren. Ze is erg dankbaar dat ze mensen kan helpen en hun gezondheid kan verbeteren. Yunju heeft veel vertrouwen in het zelfgenezend vermogen van ons lichaam. Chiropractie helpt om het zenuwstelsel optimaal te laten functioneren en daarnaast dienen we ons lichaam zelf zo goed mogelijk te voeden met de juiste ingrediënten.

Sinds twee maanden hebben we de face-to-face behandelingen weer hervat, maar in maart zijn we overvallen met COVID-19 en de daarbij horende maatregelen. Hierdoor waren wij […].

Fysiotherapiepraktijk Haarlem En Heemstede

Het Instituut voor Fysiotherapie Heemstede is een toonaangevende, moderne fysiotherapiepraktijk op 2 locaties in Heemstede, die zich richt op het menselijk bewegen in de meest brede zin. Wij bieden daartoe een groot aantal preventieve en therapeutische mogelijkheden. De persoonlijke aanpak staat daarbij centraal, vrij toegankelijk en zonder wachtlijst.

Wij hebben inmiddels de fysiotherapeutische zorg in de praktijk hervat. Hier kunt u meer informatie nalezen over ons Coronabeleid in de praktijk. Wij hebben hierbij gepaste maatregelen genomen om uw en onze veiligheid te borgen. Neem gerust contact op via 023-5254640 of via onderstaande contact formulier.

Therapeut Of Psychotherapeut In Heemstede En Omstreken

Het maakt niet uit of uw klachten door sport, werk een ongeluk of op een andere manier zijn veroorzaakt, u bent welkom bij ons.

Osteopaat Haarlem is gevestigd in de gezamenlijke praktijk van Jop Mur en zijn vrouw en huisarts Lisa Dijckmeester. De osteopathiepraktijk bevindt zich in een rustige binnenplaats direct naast de huisartsenpraktijk op de Kenaustraat 8H. Vlakbij het Station en Kenaupark. In de praktijk werken verschillende disciplines. Waaronder Jop Mur, 2 huisartsen en 2 diëtisten.

Manuele Therapie & Fysiotherapie Deen In Heemstede

Dit verstoorde evenwicht kan zich uiten in diverse klachten zoals bijvoorbeeld rugklachten, buikpijn, hoofdpijn, nekklachten, maagpijn etc. De osteopaat gaat op zoek naar de oorzaak van een lichamelijke klacht. Door middel van manuele technieken spoort hij deze op en behandelt hij het lichaam. Jop Mur Osteopaat Haarlem volgt de maatregelen van de overheid en de Nederlandse Vereniging voor osteopathie.

In 2000 is hij als fysiotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarna heeft hij de 6 jarige opleiding osteopathie aan het College Sutherland gevolgd. Jop Mur is Big geregistreerd fysiotherapeut, Stem osteopaat en Kinderosteopaat.Voorheen is hij ook actief geweest voor de opleiding in de leescommissie van het NACO en ook is hij jurylid geweest ter verdediging van de casestudies en afstudeeropdrachten.

Instituut Voor Fysiotherapie Heemstede

Hij is jaren actief geweest als tutor en stagebegeleider aan het Kinder IMC. Zelf is Jop vader van 3 kinderen. De praktijk is goed te bereiken vanaf Haarlem Centrum en Haarlem Noord. Ook is de praktijk vanuit Haarlem zuid, Haarlem noord, Heemstede, Hoofddorp, Overveen en Zaandam goed te bereiken. U bent er zo via de snelweg en het station (2 minuten lopen)U kunt op de straat parkeren.

Sneller herstel, minder pijn, beter sporten, corrigeren van je houding, het verzachten van littekenweefsel. Dit alles door een kleurig stukje tape dat gaat onder de naam ‘kinesiotape’. Voor sportliefhebbers of als je klachten hebt aan nek, rug of schouder. Bij Gijs Fysiotherapie kun je je door een gediplomeerde ‘taper’ laten inplakken.

Therapeut Of Psychotherapeut In Heemstede En Omstreken

Peter van de Lee (Eigenaar)Markenburg 1312135 DX Hoofddorp (gemeente Haarlemmermeer)T 023 5654906F 023 5553016KvK Amsterdam, registratienummer 34344171De praktijk is gevestigd op de eerste etage van Medisch Centrum Toolenburg. Er is een lift aanwezig. gegevens als: vCardBus 169 stopt aan de Manenburgdreef ter hoogte van winkelcentrum Toolenburg. De praktijk is ook goed bereikbaar met de Zuidtangent (lijn 300).

Volg de borden Hoofddorp Centrum/Station Beukenhorst. Sla linksaf de Van Heuven Goedhartlaan op (u rijdt nu langs het station). Na het station en de bocht naar rechts steekt u bij het politiebureau de Hoofdweg met de Hoofdvaart over. Ga na 500 meter linksaf de Haya van Somerensingel op en volg de bordjes Winkelcentrum Toolenburg.

Therapeut Of Psychotherapeut In Heemstede En Omstreken

Rij vlak voor Winkelcentrum Toolenburg de parkeerplaats op. komende uit de richting Haarlem/Heemstede of vanuit de richting Nieuw-Vennep (Getsewoud): neem op de Kruisweg (N201) de afslag (Hoofddorp) Centrum/Bornholm/Toolenburg ( Nieuw Groenendaal fysio). U rijdt nu de Van Heuven Goedhartlaan op. Ga bij de 5e afslag rechtsaf de Haya van Somerensingel op en volg de bordjes Winkelcentrum Toolenburg.

More from Fysiotherapie, Fysio

Navigation

Home

Latest Posts

22 Fysiotherapeuten Met Specialisatie

Published Jun 26, 21
6 min read